Продукти по избор:
Нарязан боб, моркови в кръгове, скилидки чесън, растителна мазнина (в този случай оризово масло), 1 вар, няколко стръка пресен копър и сол на вкус са всички съставки.
Зеленчуците се почистват старателно и се изсушават. Мазнината трябва да се загрее до достатъчно висока температура, преди да се добави към уок тигана.
Зеленчуците се задушават за кратко в някои мазнини, които се нагряват, докато се разбъркват бързо няколко пъти. Добавяме още малко мазнина (около 1/2 ч.л.), след като зеленчуците са я абсорбират. така че тиганът да не се пръска или да остане сух. Когато се превърнат в приятен нюанс на червено, те са готови.
Сол, лимонов сок и нарязан копър се използват като подправки. Гарнираме ястието си със салата от домати, краставици и маруля.