ПРОДУКТИ:
400 г фини кори в пакет
150 г узряло сирене
Кашкавал, 150 гр
Сирене Гауда, което е разтопено, 200 гр.
4яйца
Кисело мляко, 200 гр
Вода 200 мл
сол
За поръсване по желание: сусам

Три от листата на кората се отстраняват и след това върху тях се поръсва масло. Поставяме разтопено сирене на някои места. Настърганото сирене и грубо натрошеното сирене се поръсват.
На хармоника сгъваме кората. Поставят се в намазана с масло тава. Правим другите по същия начин.
Подреждаме ги всички в линия и обилно ги покриваме с разбити яйца, мляко, вода и сол. Поръсваме сусамово семе, по желание.

За 40 минути печем в дъното на предварително загрята фурна на 180 градуса. Сервира се топло.