ПРОДУКТИ:
600 г пилешко бяло месо, 2 патладжана, 3 тиквички, 4 червени чушки (риба), 4 картофа, 5 лука, 6 скилидки чесън, 1 морков, сол, черен пипер, масло и копър.
МЕТОД НА ПРИГОТВЯНЕ:

Нарязваме зеленчуците си, за да ги приготвим за печене на скара. Пилешкото месо първо се пече на скара, преди да бъде поставено върху бавно загряващия сач, който вече е намазан с масло.
Започвайки с най-трудните зеленчуци, ги приготвяме на скара, включително картофи, моркови, тиквички, патладжан, лук и чушки. Поръсваме сол и масло върху тях, докато се пекат. Ние също ги поставяме в сачата след печене и го подправете с пюре от чесън и копър.
