ПРОДУКТИ
Паста от папардел (с яйца) 250 гр
1/2патладжан
2 малки тиквички (цветен модел)
1 1/2 лук
3-4 скилидки чесън
панчета със 100 грама наденица
Зехтин 2 до 3 лъжици
1 супена лъжица песто
5-6 чери домати

На два котлона едновременно подготвяме ястието. Кипваме вода на едния в тенджера, добавяйки сол за пастата. Тази конкретна паста съдържа много фини яйца и е готова за 4 минути.
На другия котлон се поставя тиган с мазнина, ситно нарязан лук, нарязани на кубчета тиквички и патладжан.
Добавете 3 до 4 лъжици вода към макароните и ги запържете за 6 до 7 минути. Добавяме нарязаната наденица, нарязаните филийки и ситно нарязаните скилидки чесън, след като зеленчуците омекнат.
