София
ясно небе -3°

Абонирай се за нашия бюлетин и получавай всички най-актуални новини по света и у нас

Папарделе с тиквички, патладжан и панчета

Сподели:

ПРОДУКТИ

Паста от папардел (с яйца) 250 гр

1/2патладжан

2 малки тиквички (цветен модел)

1 1/2 лук

3-4 скилидки чесън

панчета със 100 грама наденица

Зехтин 2 до 3 лъжици

1 супена лъжица песто

5-6 чери домати

На два котлона едновременно подготвяме ястието. Кипваме вода на едния в тенджера, добавяйки сол за пастата. Тази конкретна паста съдържа много фини яйца и е готова за 4 минути.

На другия котлон се поставя тиган с мазнина, ситно нарязан лук, нарязани на кубчета тиквички и патладжан.

Добавете 3 до 4 лъжици вода към макароните и ги запържете за 6 до 7 минути. Добавяме нарязаната наденица, нарязаните филийки и ситно нарязаните скилидки чесън, след като зеленчуците омекнат.

Сподели:

Водещи новини от деня

Илиян Тодоров ще изтърпява наказанието „доживотен затвор“ за двойното убийство пред дискотека „Соло“. Върховният касационен съд (ВКС) остави без уваже...
Хутите, свързани с Иран, освободиха екипажа на кораба „Галакси Лийдър“, сред които са двама българи. Информацията беше потвърдена официално от Министе...
При специализирана митническа операция с кодово наименование “Регул” Агенция „Митници“ конфискува близо 100 кг наркотични вещества, недекл...

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *