Необходими продукти:
12 печени чушки
2 яйца
300 г сирене
За панировката:
3 яйца
12 с.л. брашно
100 мл. бира
50 мл. вода
сол
Начин на приготвяне:
Първо, почистете печените чушки и ги напълнете със сместта от яйцата и натрошеното сирене. Оставят се в хладилник за около 20 минути.
След това е време да приготвите панировката. Разбивате яйцата с бирата и водата. Добавят се брашното и солта и сместа се разбърква.
Пълнените чушки се овалват в малко брашно и след това в панировката. Пържат се в сгорещено олио на умерена температура до златист загар.
В чиния поставете кухненска хартия, върху която да поставите чушките, за да могат да се отцедят от мазнината. Сервирайте. Приятен апетит!